Τετάρτη 27 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Β. ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα μαζικής συμμετοχής

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας).-

Σε ετοιμότητα ενόψει της αυριανής 24ωρης απεργίας βρίσκονται τα Εργατικά Κέντρα και τα πρωτοβάθμια σωματεία της Β. Ελλάδας. Οι εργαζόμενοι στις περισσότερες πόλεις έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις και πορείες προς τις νομαρχίες και τα δημαρχεία των πόλεων.

Συγκεντρώσεις και πορείες έχουν προγραμματιστεί στις 10 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, τα Γιαννιτσά, στις Σέρρες, τη Δράμα, τη Βέροια, τη Νάουσα, το Κιλκίς,στις 10.30 στην Καβάλα και στις 11 στην Κοζάνη.

Στη Θεσσαλονίκη η κεντρική συγκέντρωση θα γίνει μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου θα επιδοθεί ψήφισμα. Νωρίτερα η Επιτροπή Σωματείων της πόλης διοργανώνει προσυγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στην πλατεία Δικαστηρίων (Αγαλμα Βενιζέλου).

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων του νομού καλεί τους επαγγελματοβιοτέχνες να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων και να καταδικάσουν έμπρακτα την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ