Τετάρτη 27 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σιγουριά Ραβούση

Ψύχραιμος εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ. Παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των πριμ

"Η ποιότητα της ΑΕΚ επιτρέπει στον κόσμο της να νιώθει σιγουριά. Εχει τις δυνατότητες να προχωρήσει μ' επιτυχία. Αν δεν μπορεί η ομάδα της ΑΕΚ, ποιος μπορεί τότε; Μπορούμε...". Ο Π. Ραβούσης χωρίς να παραγνωρίζει πως... είναι μια ώρα δύσκολη του χωρισμού η ώρα, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στο τμήμα. Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ίσως η δυσκολότερη ως τώρα στην καριέρα του, παρουσιάστηκε πανέτοιμος και διπλωματικότατος.

Πάσχισε φιλότιμα να ξεπεράσει τους σκοπέλους χωρίς να... ρίξει λάδι στη φωτιά. Αλλες φορές το κατάφερε και άλλες όχι. Παραδέχτηκε πως το θέμα των πριμ υφίσταται σ' αντίθεση μ' όσα είχε ισχυριστεί ο Μ. Τροχανάς: "Η πραγματικότητα είναι πως δεν είχε λυθεί τελείως το πρόβλημα. Είχε μείνει κάποιο περιθώριο πριν το παιχνίδι ή μετά (Εδεσσαϊκό) να λυθεί. Αυτά είναι θέματα που συζητάνε διοίκηση - παίχτες και είμαι σίγουρος πως θα τα βρουν. Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Απλά δεν έχει δοθεί λύση, η οποία δεν έπρεπε να είναι χρονοβόρα".

Στην ερώτηση αν όλα αυτά επηρεάζουν την αγωνιστικότητα, στηρίχτηκε στο επιβαλλόμενο, που όμως δεν καλύπτει το πραγματικό: "Προβλήματα τέτοια έχουν δημιουργηθεί πολλές φορές, τα έζησα και εγώ ως παίχτης. Οταν όμως μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχνάς όλα και να προσπαθείς για το καλύτερο. Ανθρώπινο είναι κάποιος ή κάποιοι να μην μπορούν να ξεπεράσουν ορισμένα προβλήματα. Συζητήσαμε με τους παίχτες και κατάλαβαν ότι μ' επιτυχίες ξεπερνιούνται πιο εύκολα οι δυσκολίες. Αυτές έρχονται με προσπάθεια και πιστεύω πως θα το κάνουν περισσότερο, αν και ως την Κυριακή ελπίζω να'χουν λυθεί τα θέματα που υπάρχουν".

Δεν απέκλεισε την πιθανότητα να 'χει δίκαια πικραθεί ο μεγαλομέτοχος, γιατί "όταν υπάρχει συνεργασία δεν είναι πάντα όλα καλά. Υπάρχουν πράγματα που σε ικανοποιούν και άλλα που σε πειράζουν. Ισως κάποιες στιγμές τον πικράναμε και έτσι το εξέφρασε".

Για την αναβάθμιση Γιδόπουλου επισήμανε πως η συνεργασία τους είναι άψογη και αμφότερες οι πλευρές πασχίζουν για το καλό του συλλόγου. Απέκλεισε την πιθανότητα να πουληθεί παίχτης το Δεκέμβρη ανεξάρτητα απ' το τίμημα, όχι όμως και ν' αγοραστεί: "Θα συζητήσουμε και θα δούμε. Αν υπάρξει κάτι, πρώτα θα το μάθουν οι παίχτες".

  • Μετά τους Ατματζίδη - Κασάπη, και ο Μιχάλης Βλάχος παραιτήθηκε από την αρχηγία. Χρέη αρχηγού εκτελούν εκ περιτροπής οι παλιότεροι απ' τους "κιτρινόμαυρους".
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σάντος: «Μπορούμε αν...»(2002-02-28 00:00:00.0)
Κουρασμένοι αγωνιστικά(1998-04-09 00:00:00.0)
"Κερδίζω γιατί ξέρω να χάνω"(1998-01-04 00:00:00.0)
Πρόκριση με αυτοκριτική(1997-11-08 00:00:00.0)
Διπλός στόχος(1997-10-23 00:00:00.0)
Επιμένει με Ατματσίδη(1997-02-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ