Σάββατο 21 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Ενημέρωση"...

Δεν είναι λίγες οι φορές, που οι περί την ειδησεογραφία επιλογές ορισμένων δημοσιογράφων στα μεγάλα κανάλια, σε κάνουν να αμφιβάλλεις τι είναι πλέον είδηση. Και η αμφιβολία αυτή αναμειγνύεται με την οργή, όταν απ' τις ίδιες οθόνες ακούς διαπρύσιους κήρυκες της ανεξαρτησίας των δημοσιογράφων κ.λπ., κ.λπ.

Ετσι, λοιπόν, χτες βράδυ στο δελτίο των δώδεκα του "Μέγκα", ήταν είδηση η συνάντηση Εβερτ - Κουβελάκη για το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Δεν "ήταν", όμως, είδηση η συνάντηση Παπαρήγα - Κουβελάκη για το ίδιο θέμα. Και έτσι, η είδηση περιορίστηκε στη "διαφωνο-συμφωνία" Εβερτ - Κουβελάκη.

Δε θίχτηκε ο κομματικός μας πατριωτισμός, αλλά πρόκειται για επικίνδυνες παρενέργειες στην ενημέρωση, που πρέπει να επισημανθούν, αλλά και να καταγγελθούν με τον πλέον αυστηρό τρόπο. Οχι τίποτα άλλο, αλλά να μη νομίζουν τελικά ορισμένοι, πως τα στιγμιαία ανώδυνα ξεσπάσματά τους για "αντικειμενικούς", "επαγγελματίες", "ανεξάρτητους" δημοσιογράφους αποτελούν το άλλοθί τους για τις καθημερινές ασχημονίες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ