Τρίτη 24 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΑ

ΑΓΕΤ -ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο όμιλος "Φερούτζι" διέψευσε την πληροφορία ότι διαπραγματεύεται την πώληση του πακέτου των μετοχών της ΑΓΕΤ - ΗΡΑΚΛΗΣ που κατέχει μέσω της ιταλικής εταιρίας "Καλτσεστρούτζι". Σε γραπτή ανακοίνωσή της, η ΦΕΡΟΥΤΖΙ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Διαψεύδεται κατηγορηματικά από την CALCESTRUZZI η κακόβουλη "δήθεν αποκλειστική είδηση" που μεταδόθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό την Πέμπτη 19 - 1 - 95 σχετικά με επικείμενη πώληση της συμμετοχής της στον ΗΡΑΚΛΗ". Με την ίδια ανακοίνωση, διαψεύδεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις της CALCESTRUZZI με ευρωπαϊκές ή μη ευρωπαϊκές εταιρίες για την πώληση της ΑΓΕΤ - ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση της κυβέρνησης για το διορισμό των μελών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών. Πρόεδρος της ΕΕΤ έχει διοριστεί ο Α. Λαμπρινόπουλος με αναπληρωτή του τον Π. Ιωαννίδη. Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι: Κ. Μαυριάς, Μ. Γεωργιακόδης, Στ. Ορφανουδάκης, Β. Μάγκλαρης και Εμ. Κονδύλης. Η θητεία των μελών της ΕΕΤ είναι πενταετής.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ: "Η συμβολή της φορολογίας στην οικονομική ανάπτυξη", είναι ο τίτλος του Συνεδρίου που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Φορολογικού Δικαίου στις 10 και 11 Μάρτη στην αίθουσα το Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας(ΕΒΕΑ, οδός Ακαδημίας 7).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ