Τρίτη 14 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυτοαποκαλύψεις νόθων...

Ναι, υπάρχει νοθεία αναγνώριζαν τα στελέχη ΠΑΣΟΚ και "ΣΥΝ" - πώς να το κρύψουν άλλωστε, όταν υπάρχουν περιπτώσεις που η νοθεία "βγάζει μάτι". Παρ' όλα αυτά, προχώρησαν στο νόθο συνέδριο με τη συμμετοχή των πλαστών αντιπροσώπων - που αποτελούσαν, βέβαια και την πλειοψηφία... Και σε λίγο αποκαλύφθηκε κι ένας από τους λόγους της εμμονής τους. Πουθενά, στο ψήφισμα του νόθου συνέδριου, δε γίνεται λόγος για διεκδίκηση και αγώνα, για την αντιμετώπιση των οξύτατων αγροτικών προβλημάτων. Κι ας παραδέχονται, πως τα αγροτικά προβλήματα είναι τεράστια - παρά τη συνειδητή προσπάθειά τους να εξωραφισουν την κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι απλώς, καταγράφουν προβλήματα και αποφεύγουν να ονοματίσουν τους υπαίτιους. Το γεγονός, επίσης, ότι ξέχασαν εντελώς να εκφράσουν, έστω και φραστικά, συμπαράσταση και στήριξη στον αγώνα των καπνοπαραγωγών.

Ολοφάνερος ο στόχος τους, να αδρανοποιήσουν πλήρως το αγροτικό συνδικαλιστικό κίνημα, μπλοκάροντας τη ΓΕΣΑΣΕ με την εκλογή μιας ελεγχόμενης απόλυτα, νόθας διοίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ