Τρίτη 14 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑ+ΔΚΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ
Προσκλητήριο δράσης για την ειρήνη

Κάλεσμα συσπείρωσης και δράσης όλων των φιλειρηνικών δυνάμεων απευθύνει το Παναθηναϊκό Συμβούλιο Ειρήνης,που συνεδρίασε το Σάββατο. Στόχος η οικοδόμηση ενός αντιιμπεριαλιστικού μετώπου στη χώρα μας, σε κοινή πάλη με τους άλλους λαούς, ενάντια στη "νέα τάξη πραγμάτων", στα Βαλκάνια, την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ Ε. Μαχαίρας και η αντιπρόεδρος της ΠΕΔΥΕΑ. Μανδηλαρά,που πήραν το λόγο, διατύπωσαν τις θετικές τους εκτιμήσεις για για την παρέμβαση της ΠΕΔΥΕ και των 33 τοπικών επιτροπών ειρήνης της Αθήνας. Επισήμαναν ιδιαίτερα τη σημασία των αντιπολεμικών συλλαλητηρίων του λαού της πρωτεύουσας κατά της επίθεσης της "νέας τάξης πραγμάτων" στα Βαλκάνια και του πολέμου που άνοιξαν οι ιμπεριαλιστές.

Κατατέθηκαν επίσης προτάσεις για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες συσπείρωσης γύρω από τη δράση του φιλειρηνικού κινήματος και οι αδυναμίες στην οργάνωση και λειτουργία του.

Το Παναθηναϊκό Συμβούλιο Ειρήνης, βάζει σαν στόχο να περάσει μέσα από το 12ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ και τις επιτροπές ειρήνης, το μήνυμα αγώνα σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, σε κάθε σπίτι, χώρο δουλιάς, σε σχολεία και πανεπιστήμια και γενικότερα σε χώρους της νεολαίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ