Πέμπτη 16 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΕΚ - ΜΠΟΛΤΣΗ
Οπως ... Γιαννόπουλος!

Αντί να απαντήσει σε ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ, κατέθεσε στη Βουλή τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις υπεκφυγές του προκατόχου του! Και ...ρέστα ζητά ο μεγαλοκατασκευαστής, αποθρασυμένος από τη στάση της κυβέρνησης

Με παραπομπή στις ύβρεις, στις χυδαιότητες, στις συκοφαντίες και στις υπεκφυγές του πρώην υπουργού Εργασίας Ε. Γιαννόπουλου,επέλεξε ο Γ. Σκουλαρίκης να "απαντήσει" σε πρόσφατη ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Μ. Κωστόπουλου,Δ. Κουμπούρη και Ορ. Κολοζώφ, σχετικά με το γνωστό σκάνδαλο Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας - μεγαλοεργολάβου Μπολτσή!Ειδικότερα, αντί άλλης απάντησης στην ερώτηση των βουλευτών, ο υπουργός Εργασίας κατέθεσε στη Βουλή τα πρακτικά συζήτησης που έγινε στη Βουλή στις 23/2/94 (!) μεταξύ του Β. Γιαννόπουλου και του βουλευτή του ΚΚΕ Δ. Κουμπούρη!

Ετσι, ενώ στην πρόσφατη ερώτησή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτάνε τον υπουργό Εργασίας, αν η κυβέρνηση θα υποχωρήσει στους νέους εκβιασμούς του μεγαλοκατασκευαστή ή θα δώσει ένα τέλος στο γνωστό σκάνδαλο με μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΟΕΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι των κερδοσκόπων, ο Γ. Σκουλαρίκης "απαντά" άλλα αντί άλλων και διά των λόγων Γιαννόπουλου: Το συνδικάτο των οικοδόμων και τα στελέχη του - αυτοί, δηλαδή, που αποκάλυψαν το σκάνδαλο - είναι "συκοφάντες"..! Επί της ουσίας του σκανδάλου, η τοποθέτηση του Ε. Γιαννόπουλου τότε, την οποία αναπαράγει σήμερα ο Γ. Σκουλαρίκης, είναι κυριολεκτικά σκανδαλώδης. Η υπόθεση - λένε - θα κριθεί από τα δικαστήρια, όπου έχει προσφύγει ο Μπολτσής, ζητώντας αποζημίωση δισεκατομμυρίων από τον ΟΕΚ, αν δεν αγοράσει τελικά ο Οργανισμός τα 670 διαμερίσματα στου Ρέντη! Ηταν επί λέξει, τότε, η απάντηση Γιαννόπουλου: "Εχουμε αγωγή που ζητάει 2 δισ. και θα έχετε το κρίμα στο λαιμό σας, διότι εμείς, λόγω καπηλείας που έχετε δημιουργήσει μ' αυτό το θέμα, δώσαμε διαταγή να σταματήσουν τα πάντα. Δεν υπάρχει αγορά, ούτε θα υπάρξει, μέχρι που να αποφανθεί η Δικαιοσύνη"! Μ' άλλα λόγια, η κυβέρνηση, διά του Γιαννόπουλου, "προβλέπει" δικαίωση του Μπολτσή από τα δικαστήρια και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό.., ενώ ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και της αγοράς των συγκεκριμένων διαμερισμάτων, εφόσον... αποφανθεί η Δικαιοσύνη... Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Γ. Σκουλαρίκης ούτε καν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει στο αίτημα των βουλευτών του ΚΚΕ να συγκροτηθεί εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή,κάτι που έγινε επί κυβέρνησης ΝΔ, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η έρευνα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σήμερα συζήτηση για το "σκάνδαλο Μπολτσή"(1997-11-13 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία το "σκάνδαλο Μπολτσή"!(1997-11-06 00:00:00.0)
Δύσκολη ...ερώτηση(1996-06-20 00:00:00.0)
Προσπάθειες αντιπερισπασμού και συγκάλυψης(1996-03-14 00:00:00.0)
Ελεγχο σε βάθος ζητά το ΚΚΕ(1996-01-16 00:00:00.0)
Απαντήστε κύριε υπουργέ!(1995-02-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ