Πέμπτη 20 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δύσκολη ... ερώτηση

Η ερώτηση στον υπουργό Εργασίας Ε. Γιαννόπουλο, χτες, ήταν απλή, αλλά φαίνεται ...δύσκολη. Ρωτήθηκε, λοιπόν, αν θα διατάξει έρευνα, για την απόδοση ευθυνών στα στελέχη του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, που ευθύνονται για τις παρανομίες που διαπιστώνει το πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, στην αγορά κατοικιών από τον μεγαλοεργολάβο Μπολτσή.

Πολλά είπε ο υπουργός. Οτι ο Χανακούλας δεν είναι υπεύθυνος, αν και δε ρωτήθηκε γι' αυτό... Οτι "υπάρχουν κακοτεχνίες" και δεν το αρνείται κανείς... Οτι η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης... Εφτασε ακόμα να πει - στο γνώριμο προβοκατόρικο στιλ του - ότι η αλλαγή της διεύθυνσης του "Ρ", όπως και οι αλλαγές στη διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων της Αθήνας έχουν σχέση με την αντιμετώπιση του γνωστού θέματος "Χανακούλα"!

Το μόνο, βέβαια, που δεν είπε είναι αν θα αναζητηθούν συγκεκριμένες ευθύνες, σε στελέχη του ΟΕΚ, μετά το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών. Οσο, για το αν ο "Ρ" θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων σε κάθε χώρο και να ελέγχει την κυβέρνηση και τους εποπτευόμενους απ' αυτήν οργανισμούς, μπορεί πολύ εύκολα να το διαπιστώσει, συνεχίζοντας ανελλιπώς να τον διαβάζει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ