Τρίτη 28 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με πιστοποιητικό οι άδειες στα "Οπελ Αστρα"

Οι υπηρεσίες συγκοινωνιών δε θα εκδίδουν άδειες κυκλοφορίας στα ΙΧ "Οπελ Αστρα", αν δεν υπάρχει συνοδευτικό έγγραφο "καλής λειτουργίας" από την αντιπροσωπεία, που να πιστοποιεί ότι δεν έχει πρόβλημα στο στόμιο του "ρεζερβουάρ".

Παράλληλα, τα οχήματα αυτά, δε θα παίρνουν πιστοποιητικό καταλληλότητας από τα ΚΤΕΟ, αν οι κάτοχοι δεν προσκομίσουν το πιστοποιητικό της επίσημης αντιπροσωπείας.

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Χρ. Κοκκινοβασίλης,με την επισήμανση ότι ήδη έχει αποσταλεί εγκύκλιος στις διευθύνσεις συγκοινωνιών και στα ΚΤΕΟ να μη χορηγούν άδειες κυκλοφορίας και πιστοποιητικά καταλληλότητας, αντίστοιχα, σε "Οπελ Αστρα", αν δεν υπάρχει το έγγραφο της αντιπροσωπείας.

Από σήμερα, εξάλλου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εμπορίου, αρχίζουν ελέγχους, για να διαπιστώσουν αν υπάρχει επάρκεια του ειδικού εξαρτήματος, που έχει υποσχεθεί η επίσημη αντιπροσωπεία ότι θα τοποθετήσει με μικρή δαπάνη, στα στόμια των "ρεζερβουάρ" των "Οπελ Αστρα".

Ο Χρ. Κοκκινοβασίλης,είπε, επίσης, ότι ζήτησε λεπτομέρειες και εξηγήσεις από τους αντιπροσώπους της "Ρενό" και της "Φολκσβάγκεν", μετά από δημοσιεύματα ότι προβλήματα παρουσιάζουν και ορισμένα μοντέλα των εταιριών αυτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ