Πέμπτη 13 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απλήρωτες καθαρίστριες

Ακόμα δεν πληρώθηκαν οι καθαρίστριες τεσσάρων σχολείων του Δήμου Ηλιούπολης

Σε οικονομική απόγνωση βρίσκονται οι καθαρίστριες τεσσάρων δημοσίων σχολείων στο Δήμο Ηλιούπολης,οι οποίες εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτες, επειδή, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα λεφτά τους χρησιμοποιήθηκαν για άλλες ανάγκες του δήμου.

Συγκεκριμένα, οι καθαρίστριες δεν πληρώθηκαν ακόμα για τον Μάρτη, αν και θα έπρεπε ήδη να έχουν παραλάβει και τους μισθούς του Απρίλη. Οπως μας κατήγγειλε η Φ. Ζηνέλη,μια απ' τις καθαρίστριες, "είμαστε σε απελπιστική κατάσταση. Εχω το παιδί μου φαντάρο και δεν μπορώ να του στείλω ούτε μια δραχμή. Οταν πήγαμε να πληρωθούμε την πρώτη φορά, μας είπαν πως ο δήμος τα χρησιμοποίησε αλλού. Χτες απευθυνθήκαμε στον ίδιο το δήμαρχο ζητώντας τα λεφτά μας. Μας απάντησε πως μόλις προχτές ήρθαν τα λεφτά. Οταν του επισήμανα πως αυτά είναι του Απρίλη και τέλος πάντων ας πάρουμε και αυτά, αρνήθηκε με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν ετοιμαστεί τα εντάλματα πληρωμής. Στη συνέχεια κλείστηκε στο γραφείο του, λέγοντας στη γραμματέα του να μην τον ενοχλήσει κανείς".

Ωστόσο, με επιστολή του στην εφημερίδα μας, ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Θ. Γεωργάκης,αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη του δήμου και παρέπεμψε στις σχολικές επιτροπές, οι οποίες όπως σημειώνει διαχειρίζονται τα χρήματα για την εκπαίδευση που φθάνουν στο δήμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ