Παρασκευή 14 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης, πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις: Σήμερα: στις 9 π.μ. επίσκεψη τουΝ. Αρβανιτάκη στα ιχθυοτροφεία της Κεφαλλονιάς και στις 10 π.μ. συνάντηση με τους εργαζόμενους. Στις 11 π.μ. επίσκεψη του Ν. Αρβανιτάκη στο νοσοκομείο Ληξουρίου, συνάντηση με τους εργαζόμενους και το ΔΣ. Στις 7 μ.μ. συνάντηση του Ν. Αρβανιτάκη με το Εργατικό Κέντρο και το ΔΣ των Σωματείων του Εργατικού Κέντρου. Στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημαρχείου Ληξουρίου με ομιλητή τον Στάθη Βαμβέτσο μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Κοζάνης διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα "Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - ΜΜΕ και οι θέσεις του ΚΚΕ" σήμερα στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Κοβεντάρειου με ομιλητή τον Μάκη Κοψίδη υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Θεωνάς πραγματοποιεί περιοδεία σε κοινότητες της Βορειοκεντρικής Εύβοιας και στο Μαντούδι σήμερα.Στη συνέχεια ο Γ. Θεωνάς θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στην πλατεία Μαντουδίου σε εκδήλωση με θέμα "Παραγωγική αποδιάρθρωση - Ανεργία" που διοργανώνει η οργάνωση Βορειοκεντρικής Εύβοιας της ΚΝΕ. Στην ίδια εκδήλωση εισηγητές θα είναι η Νανά Τσαρουχά μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γιάννης Κομνηνός υπεύθυνος της εργατικής επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας θα επισκεφθεί το "ΛΑ+ΔΚΙΚΟ" Νοσοκομείο σήμερα στις 9.30 π.μ. Το απόγευμα στις 5 μ.μ. ο Στρ. Κόρακας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα καταστήματα του Γαλατσίου και θα μιλήσει στους κατοίκους της περιοχής Ανω Γαλατσίου (Καραγιαννέικα).
  • Οι ΚΟ Κυψέλης πραγματοποιούν συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις την Κυριακή 16 - 4 - 95 στις 10 π.μ. στον κινηματογράφο "Φιλίπ"(Θάσου 11 και Δροσοπούλου) με ομιλητή τον Μήτσο Κωστόπουλο μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ