Σάββατο 23 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΕνδοΠΑΣΟΚικές διαμάχες

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ανταπόκριση).-

Απρόβλεπτες διαστάσεις για το τοπικό ΠΑΣΟΚ παίρνει η διαμάχη των 5 διαφωνούντων δημοτικών συμβούλων, με τον δήμαρχο Κώστα Ασλάνη, αφού η ρήξη αντανακλά στη ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ.

Η Γραμματεία της Επιτροπής συνεδρίασε χτες το βράδυ και αποφάσισε την παραπομπή των 4 - μιας και ο Γ. Ματθαιάκης δεν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ - στη Νομαρχιακή Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος, με πρόταση διαγραφής.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των Σ. Σμαριανάκη, Σ. Μακρυδάκη, Γ. Ματθαιάκη, Β. Σκουλά, και Γ. Τσιριγωτάκη, οι οποίοι επιτέθηκαν και στη ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ για το περιεχόμενο ανακοίνωσης - απόφασης που εξέδωσε υπέρ του δημάρχου, τον οποίο κατηγόρησαν οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι για αντιδημοκρατική λειτουργία, ως προς τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο μεταξύ η διαμάχη έχει επεκταθεί και ανάμεσα στον τέως δήμαρχο Μανώλη Καρέλη και τον γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Ανεστάκη, οι οποίοι χτες αντάλλαξαν ανακοινώσεις με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και ακραίους υπαινιγμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ