Τετάρτη 8 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενημέρωση του λαού από το ΚΚΕ

Κορυφώνεται η εκστρατεία ενημέρωσης του λαού που έχει κηρύξει το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις συνέπειες και τους στόχους εφαρμογής του προγράμματος "Ι. Καποδίστριας", αλλά και για τις θέσεις του Κόμματος. Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ στην ύπαιθρο, γίνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις- περιοδείες:

Στη Φωκίδα,σήμερα, στην Αμυγδαλιά θα μιλήσει ο Γ. Παναγής,μέλος Γραφείου της ΕΠ Στερεάς - Εύβοιας.

Στη Ροδόπη,στελέχη της ΝΕ του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν σήμερα και αύριο στην Κομοτηνή.

Στην Κεφαλονιά,θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, σήμερα, στο Αργοστόλι,στις 7 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με ομιλητή τον Τ. Τσίγκα,μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Θεσσαλονίκη

Σήμερα, σε συγκέντρωση στο Βαθύλακκο θα μιλήσει ο Γ. Κατσαρός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ κλιμάκιο της ΝΕ Θεσσαλονίκης του Κόμματος θα περιοδεύσει στο Παρθένι.Αύριο κλιμάκιο της ΝΕ θα περιοδεύσει στα χωριά Πεντάλοφος, Σχολάρι, Καρδία, Τρίλοφος και Νέο Μοναστήρι,ενώ στις 7.30 το βράδυ θα γίνει συγκέντρωση στη Νεοχωρούδα.Την Παρασκευή θα περιοδεύσει στηΧαλκηδόνα ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς της κοινότητας Πλαγιαρίου και συγκέντρωση στην Ιωνία.

Σήμερα Τετάρτη,ο βουλευτής του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας περιοδεύει σταΚουμεντοχώρια Ιωαννίνων.

Στον Εβρο

Τον Εβρο επισκέπτεται το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος Ορέστης Κολοζώφ,στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ για την ενημέρωση του λαού, σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα "Ιωάν. Καποδίστριας".

Σήμερα στις 11 το πρωί, ο Ορ. Κολοζώφ θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην κοινότητα Κορνοφωλιάς Σουφλίου, με το κοινοτικό συμβούλιο και εκπροσώπους των φορέων της περιοχής. Στις 5.30 το απόγευμα, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην Αλεξανδρούπολη. Στις 7 το βράδυ, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ