Παρασκευή 17 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Να γίνει ένα βήμα μπροστά"

Ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ για το συνέδριο του τοπικού Εργατικού Κέντρου

Μπροστά στο 14ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Βόλου, που αρχίζει σήμερα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ στέλνει θερμό - αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες της περιοχής.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πιστό όργανο της ΕΕ εφαρμόζει όλο και με ταχύτερους ρυθμούς μια απάνθρωπη πολιτική". "Από την άλλη - τονίζεται - τα κορυφαία συνδικαλιστικά όργανα με ευθύνη των πλειοψηφιών ΠΑΣΚΕ - ΣΥΝ - ΔΑΚΕ "κάνουν πλάτες" στην αντιλαϊκή λαίλαπα, με τη συμμετοχή τους στο διάλογο - απάτη, προσφέροντας στην κυβέρνηση το επιχείρημα της δήθεν συναίνεσης των εργαζομένων στο σάρωμα των δικαιωμάτων τους που με αγώνες και θυσίες κατακτήθηκαν".

"Στο συνέδριο - υπογραμμίζεται - μπορεί να γίνει ένα ακόμη βήμα μπροστά, με την ενίσχυση των ταξικών - αγωνιστικών δυνάμεων στη νέα διοίκηση. Το επόμενο άλμα είναι ανάγκη να γίνει στις 23 Οκτώβρη με τη μαζική - μαχητική συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία, δίνοντας μια πρώτη απάντηση και ένα γερό μάθημα στην κυβερνητική πολιτική και στο κεφάλαιο. Να στείλουν το μήνυμα ότι τα συνδικάτα δεν έχουν καμία θέση στο "διάλογο - λαιμητόμο" των κατακτήσεών τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ