Κυριακή 9 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΤΡΑ
Μεθοδεύσεις αποκλεισμού

Τις αντιδημοκρατικές και αυταρχικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, που θυμίζουν μαύρες καταδικασμένες εποχές, καταγγέλλει η Επιμελητηριακή Αγωνιστική Ενότητα Αχαϊας. Συγκεκριμένα, ολόκληρη η ανακοίνωση - καταγγελία της Ενότητας έχει ως εξής:

"Η Επιμελητηριακή Αγωνιστική Ενότητα καταγγέλλει στους Επαγγελματοβιοτέχνες και Εμπόρους και συνολικά στο λαό της Αχαϊας τις αντιδημοκρατικές, αυταρχικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που θυμίζουν μαύρες καταδικασμένες εποχές από τον ελληνικό λαό. Πρακτικές, με τις οποίες μεθοδεύεται η νόθευση με βίαιο και καταναγκαστικό τρόπο της θέληση των μελών του Επιμελητηρίου. Με πρωτοφανή τρόπο αντιδημοκρατικής νοοτροπίας μεθοδεύει τον αποκλεισμό από τις εκλογές Επιμελητηρίου μιας ολόκληρης παράταξης που με συνέπεια παλεύει για τα συμφέροντα των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, ενάντια στην πολιτική του αφανισμού που μεθοδεύει η ίδια η κυβέρνηση.

Καταγγέλλουμε την εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Αχαϊας, η οποία με την πρωτοφανή απόφαση για αποκλεισμό από τις εκλογές της παράταξής μας συντάσσεται με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, παραβιάζοντας συνειδητά τους νόμους και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας.

Καλούμε ανοιχτά τις υπόλοιπες παρατάξεις να πάρουν θέση γι' αυτή την πρωτοφανή αντιδημοκρατική ενέργεια, με την οποία επιχειρείται η νόθευση της θέλησης των μελών του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

Η παράταξή μας, με κάθε τρόπο, θα προσβάλει αυτή την αντιδημοκρατική, φασιστικής νοοτροπίας, απόφαση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ