Πέμπτη 13 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δεν τον καταλαβαίνουν...

Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπλέξει ο "πολυπράγμων" νομάρχης Βοιωτίας, Γ. Σταμούλης. Και τούτο, γιατί βλέπει ότι η "ευρωπαϊκή" του πολιτική δεν "περπατάει" ούτε στους συμβούλους της πλειοψηφίας, δηλαδή της παράταξής του.

Για παράδειγμα, σε πρόσφατο Νομαρχιακό Συμβούλιο, όπου συζητήθηκε το θέμα της απαλλοτρίωσης της αναγκαίας έκτασης, για τη μετεγκατάσταση των 100 βυρσοδεψείων από την Αθήνα στη Βοιωτία, οι 7 σύμβουλοι της πλειοψηφίας δήλωσαν "παρών", ενώ μόνο 8 υπερψήφισαν την πρόταση του νομάρχη. Στην ίδια συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου κατατέθηκε από τους εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας ψήφισμα καταγγελίας του νομοσχεδίου "Ιωάννης Καποδίστριας". Επειδή, όμως, η ψηφοφορία κρίθηκε από την πλειοψηφία και το προεδρείο του ΝΣ κρίσιμη και αμφίρροπη, προχώρησε αυθαίρετα και ετσιθελικά στη διακοπή της συνεδρίασης.

Βέβαια, δεν είναι καθόλου τυχαίες, με τα προηγούμενα και ιδιαίτερα με τις φυγόκεντρες τάσεις της παράταξης της πλειοψηφίας, οι ενισχυόμενες συνεχώς λαϊκές αντιδράσεις, για τα προαναφερόμενα θέματα. Βλέπετε, ούτε και οι εργαζόμενοι... καταλαβαίνουν τις "ευρωπαϊκές" ιδέες του νομάρχη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ