Σάββατο 13 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η νεολαία θα εντείνει τον αγώνα της

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ χαιρετίζει τη σημερινή (χτεσινή) μαζική κινητοποίηση των φοιτητών της Αθήνας, που, σαν συνέχεια των προχτεσινών επίσης μαζικών κινητοποιήσεων των μαθητών της Αθήνας και των άλλων πόλεων, έρχεται για να αποδείξει σε όλους ότι η πολιτική κυβέρνησης - Ευρωπαϊκής Ενωσης στο χώρο της εκπαίδευσης δεν έχει τη συναίνεση της νεολαίας.

Η πολιτική της έντασης των ταξικών φραγμών στη μόρφωση, της διάλυσης της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της παιδείας βρίσκει τους μαθητές, τους φοιτητές και όλο το λαό αντίθετους. Ο αγώνας θα συνεχιστεί, η νεολαία θα εντείνει τον αγώνα της, μαζί με το λαό για να μείνει ο νόμος 2525/97 στα χαρτιά, για τη διεύρυνση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, για μια παιδεία υποταγμένη στις λαϊκές ανάγκες, ανανεώνοντας το ραντεβού της για την επόμενη βδομάδα, στις 18 Δεκέμβρη, μαζί με το εργατικό κίνημα.

Τέλος, η απομόνωση από τους διαδηλωτές τόσο σήμερα (χτες), όσο και στις 10/12 των γνωστών συμμοριών, που δρουν προβοκατόρικα για το κίνημα της νεολαίας, αφήνει έκθετους όλους αυτούς που τους τοποθετούν σε διατεταγμένη υπηρεσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ