Σάββατο 3 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές διαδρομές

"Κότο" ονομάζεται το αρχαίο κινέζικο μονόχορδο όργανο, που με την πάροδο των αιώνων εξελίχθηκε σε 13χορδο και 36χορδο. Οι ήχοι του θα πλημμυρίσουν για δυο βραδιές (σήμερα και αύριο, στις 9μμ) το "Φούρνο" (Μαυρομιχάλη 168), προσφέροντας ιαπωνική παραδοσιακή μουσική, με τη σολίστ του κότο Γιούκο Βατανάμπε.

  • Στο τζαζ κλαμπ "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς) συνεχίζονται μέχρι αύριο οι εμφανίσεις του κουιντέτου του σαξοφωνίστα Ρίκυ Φορντ, με τη συμμετοχή της Κάρμεν Λάντι (τραγούδι). Στον ίδιο χώρο από τη Δευτέρα και για δέκα μέρες ξετυλίγονται τα άπαντα της μαύρης μουσικής, από την Κουίν Γιάχνα και την "κόσμικ φανκ όρκεστρα", σε σόουλ, φανκ, μπλουζ, ροκ διαδρομές.
  • Σήμερα (10.30μμ) στο "Εμπριμέ" (Αγ. Μελετίου 38) διοργανώνεται πάρτι με τους "Αφρικαν Ρυθμ", ενώ στο "Αν κλαμπ" τη Δευτέρα εμφανίζονται οι "ηλεκτροφόροι" "Ντέους Εξ Μασίνα".
  • Στο "Μακάρι" (Ζ. Πηγής 125) σήμερα εμφανίζεται ο Δημήτρης Παναγόπουλος, ενώ την Κυριακή ο Γιώργος Παπαδόπουλος με παραδοσιακό φλαμένκο και αυτοσχεδιασμό.
  • Στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζ. Πηγής 98) τη Δευτέρα οι Μάνια Μαράτου, Τάσος Λαγγης και Αντώνης Μαράτος παρουσιάζουν "Παραμύθια για τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου". Στον ίδιο χώρο την Τρίτη τραγουδούν οι "Εύχαρις".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ