Σάββατο 10 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θανατηφόρο ατύχημα σε θυγατρική της ΑΓΕΤ

Σκοτώθηκε ο 47χρονος υπομηχανικός Μανώλης Κορνάρος

Αλλο ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα συνέβη την περασμένη Δευτέρα, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο ετοίμου οικοδομικού υλικού της "ΕΜΜΥ Κτιριακά" - θυγατρική της ΑΓΕΤ - στη Μαλακάσα. Ο υπομηχανικός Μανώλης Κορνάρος,47 χρόνων και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, πέφτοντας από ύψος πέντε μέτρων.

Ο άτυχος υπομηχανικός ανήκε σε συνεργείο της ΕΒΙΕΣΚ,θυγατρικής και αυτής της ΑΓΕΤ, που δραστηριοποιείται στη συντήρηση - επισκευή των μονάδων της ΑΓΕΤ και σε μεταλλοκατασκευές. Η ΕΒΙΕΣΚ είχε αναλάβει να κατασκευάσει μια νέα μονάδα παραγωγής ετοίμου οικοδομικού υλικού για λογαριασμό της "ΕΜΜΥ Κτιριακά", στη Μαλακάσα.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 11 και τέταρτο το πρωί. Ο άτυχος Μ. Κορνάρος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή πάνω σε σκάρα ενός μεταλλικού παταριού ύψους πέντε μέτρων, που κατασκευαζόταν. Η σκάρα δεν ήταν σωστά στερεωμένη, μετακινήθηκε και ο άτυχος υπομηχανικός βρέθηκε στο κενό, πραγματοποιώντας βουτιά στο θάνατο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ με θανάσιμο χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Για τρεις μέρες έδινε μάχη με το θάνατο, υποκύπτοντας τελικά την Πέμπτη το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ