Πέμπτη 5 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Στον κοινό αγώνα η ελπίδα

Τη συμπαράσταση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Κερατσινίου" στη σημερινή απεργία των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξέφρασε η επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφια δήμαρχος Ελένη Παπαδοπούλου, επισκεπτόμενη χτες τους εργάτες καθαριότητας και τους εργάτες των κήπων του δήμου. Την Ελ. Παπαδοπούλου συνόδευαν στελέχη της Κίνησης.

"Δεν είστε μόνοι. Οι εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα αντιστέκονται στη βάρβαρη σκληρή και αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης", τόνισε η επικεφαλής της ΔΑΣ και πρόσθεσε: "Στο όνομα δήθεν της ανταγωνιστικότητας, της ανάπτυξης και της απασχόλησης, κυβέρνηση και βιομήχανοι επιτίθενται στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής, που προωθούν και στην ΤΑ, είναι να απομυζούν όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη οι ιδιώτες".

Καταλήγοντας η Ελ. Παπαδοπούλου, αφού υπογράμμισε ότι η ΤΑ πρέπει να αναλάβει τις δικές της ευθύνες, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των εργαζομένων και όχι αυτά που επιτάσσουν κυβέρνηση, βιομήχανοι και ΕΕ, σημείωσε: Εγγύηση για μια δημοτική αρχή στο Κερατσίνι αγωνιστική διεκδικητική δίνει μόνο η ΔΑΣ. Στον κοινό αγώνα εργαζόμενων, συνδικάτων, ΤΑ βρίσκεται η ελπίδα. Από αυτό τον αγώνα να μη λείψει κανείς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ