Τετάρτη 11 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
χερακια

Ο ΧΤΕΣΙΝΟΣ δικτάτορας, Α. Πινοσέτ, που αιματοκύλησε τη Χιλή για 17 ολόκληρα χρόνια, ορκίζεται σήμερα ισόβιο μέλος της Γερουσίας, με το έτσι θέλω, παρά τις φωνές αντίδρασης και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας χιλιάδων Χιλιανών (σελίδα 9).

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από την αγγλική εταιρία ΜΟΝΙΤΟΡ η μελέτη που καταρτίστηκε με βάση σχετικές οδηγίες που πήρε από την κυβέρνηση και τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας και εξετάζει διάφορα εναλλακτικά σενάρια - πλην του σεναρίου πώλησης - για το μέλλον της Ιονικής Τράπεζας (σελίδα 10).

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ παραμένουν από τις αρχές του χρόνου οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση "Μακεδονικές" του ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ στην Κομοτηνή και για το λόγο αυτό έχουν αρχίσει τις τελευταίες μέρες επίσχεση εργασίας (σελίδα 15).

ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αθλιότητα του συγκροτήματος 1ου και 2ου Τεχνικού Λυκείου Ηρακλείου, μόνον η ζωντανή προσωπική παρουσία μπορεί να αντιληφθεί. Την πραγματικότητα των ανήλιαγων μουχλιασμένων αιθουσών, των αιθουσών - "αχουριών", των πρόχειρων αιθουσών - παραπηγμάτων... (σελίδα 21).

Η ΓΥΝΑΙΚΑ στην αστική κοινωνία και ο αγώνας για την απελευθέρωσή της, άρθρο της Μαίρης Ζιώγα (σελίδα 23).

ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ υποσχέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σωρεύτηκαν εδώ και έξι αιώνες - από τότε δηλαδή που άρχισαν να εγκαθίστανται οι Τσιγγάνοι στην Ελλάδα - η κυβέρνηση ανακοίνωσε χτες ένα πλαίσιο πολιτικής για τους Τσιγγάνους σε εθνική κλίμακα (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ