Τετάρτη 22 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκέντρωση - συζήτηση για το Μέτωπο

Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ διοργανώνει, την Παρασκευή 24 Απρίλη και ώρα 8.30 μμ στο κέντρο Νεότητας, στην Πλατεία Κάλβου στη Ζάκυνθο, συγκέντρωση - συζήτηση στα πλαίσια του γιορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ. Θέμα της συζήτησης είναι η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση του κοινωνικοπολιτικού Μετώπου, που θα εναντιώνεται αποτελεσματικά στη συντήρηση και τη "νέα τάξη πραγμάτων" και θα θέτει στόχο την ανατροπή του κυρίαρχου μπλοκ δυνάμεων.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση της ΝΕ, με την οποία καλούνται οι εργαζόμενοι της πόλης να συμμετέχουν: "Πεποίθησή μας είναι ότι σήμερα πολλοί και πολλές - ανεξάρτητα από κομματική ένταξη που έχουν ή είχαν ως τώρα - προβληματίζονται, ανησυχούν, αναζητούν έναν αποτελεσματικό δρόμο προς τη λύση των μεγάλων και οξυμένων οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών προβλημάτων που απασχολούν το λαό και τη χώρα.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν το πατριωτικό χρέος τους απέναντι στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ σε βάρος των λαών και πιο ειδικά στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή που ζούμε. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί σήμερα που δεν ανέχονται τη χειραγώγηση και τους μηχανισμούς εκμαυλισμού συνειδήσεων. Ανθρωποι με ριζοσπαστική συνείδηση που αναζητούν φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας. Πιστεύουμε λοιπόν, καταλήγει η ανακοίνωση, ότι η συμμετοχή σας στη συζήτηση, η ανταλλαγή απόψεων, θα είναι πολύ χρήσιμη για όλους μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ