Πέμπτη 23 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινός "ΣΤΟΧΟΣ" και Μέσα

Η εφημερίδα "Το Βήμα" έγραψε την 19-4-98: "Ολοι είμαστε υπέρ της εθνικής ομοψυχίας και της τήρησης των εκκλησιαστικών παραδόσεων, αλλά καλόν θα ήτο ο επόμενος μακαριστός Αρχιεπίσκοπος να μην είναι συμμαθήτρια της Αλέκας".

Σε συνέχεια ο φασιστικός "Στόχος" την 22-4-98 έγραψε τα ίδια με μια μικρή προσθήκη: "Ολοι είμαστε υπέρ της εθνικής ομοψυχίας και της τηρήσεως της παραδόσεως, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος πρέπει να είναι συμμαθήτρια της Αλέκας, επειδή ο προηγούμενος ήταν συμμαθητής του Χαρίλαου".

Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ απέχει από κάθε ίντριγκα, όπως και από κάθε τοποθέτηση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου Αρχιεπισκόπου. Και, βεβαίως, δεν ασχολείται με το ποιος υπήρξε ή δεν υπήρξε συμμαθητής ή συμμαθήτρια (!) οποιουδήποτε στελέχους του. Αυτά τα γνωρίζουν και ασχολούνται όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα με ποικίλους τρόπους.

Αν σημειώνουμε τα γραφόμενα των δύο εφημερίδων είναι γιατί μας προβληματίζει το γεγονός ότι δύο εφημερίδες έχουν το ίδιο δημοσίευμα. Το ίδιο χέρι ίσως το έδωσε ή απλά έγινε αντιγραφή;

Πάντως, τίποτε δεν είναι τυχαίο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ