Πέμπτη 28 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ψηφοφορία από σήμερα στο ΕΚ Αθήνας

Σε υπερψήφιση του συνδυασμού της, για άλλη πορεία στο ΕΚΑ, καλεί η ΔΑΣ

Στον απόηχο της προσχεδιασμένης - κατ' εντολήν της κυβέρνησης - και βάρβαρης επίθεσης των ΜΑΤ χτες κατά των απεργών, που προοιωνίζεται ακόμα μεγαλύτερη ένταση του κυβερνητικού αυταρχισμού δίπλα στην ένταση των αντεργατικών μέτρων, ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΕΚΑ και αντιπροσώπων για τη ΓΣΕΕ.

Οι 1.875 αντιπρόσωποι του 23ου Συνεδρίου του ΕΚΑ μπορούν να ψηφίσουν σήμερα από τις 2μ.μ. ως τις 8μ.μ., αύριο Παρασκευή 8π.μ.-8μ.μ. και μεθαύριο Σάββατο - οπότε και ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες - από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Στις αρχαιρεσίες παίρνουν μέρος εφτά ψηφοδέλτια, της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (υποστηρίζεται απ' την ΕΣΑΚ), της ΠΑΣΚΕ,της ΔΑΚΕ,της Αυτόνομης Παρέμβασης,της Παναθηναϊκής Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης (πρόκειται για ψηφοδέλτιο που κατέβασε ομάδα συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ), της Εργατικής Πρωτοβουλίας και της Εργατικής Αλληλεγγύης.

Η ΔΑΣ καλεί τους αντιπροσώπους να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα από τη στάση εκείνων των παρατάξεων, που, έχοντας την πλειοψηφία στο ΕΚΑ, το οδήγησαν στην αδράνεια, να συμβάλουν με την ψήφο τους στον συνδυασμό της, στην αλλαγή πορείας του Εργατικού Κέντρου, ώστε να παίξει το ρόλο που απαιτούν οι εργαζόμενοι, να αναλάβει πρωτοβουλίες ανάπτυξης και συντονισμού του αγώνα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ