Τετάρτη 3 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΜΗΤΤΟΥ"
Με νέα ορμή για την άλλη πολιτική

Ο 34χρονος Ισίδωρος Σταμούλης υποψήφιος δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές

Με τη δέσμευση να αγωνιστεί ενάντια στην ασκούμενη πολιτική στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να παλέψει για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης, η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Υμηττού" ανακήρυξε προχτές, σε ολομέλειά της, τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Ισίδωρο Σταμούλη.

Παραδίδοντας τη σκυτάλη, η νυν επικεφαλής της παράταξης και δημοτική σύμβουλος, Ελένη Σάκκου,κάλεσε τους Υμηττιώτες να καταδικάσουν την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και να παλέψουν για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικητική, κοντά στο δημότη. Αναφερόμενη στη σημερινή δημοτική αρχή, η Ελένη Σάκκου σημείωσε πως εφαρμόζει πιστά την κυρίαρχη πολιτική, προωθώντας την ανταποδοτικότητα, την υπερφορολόγηση των δημοτών, τις ιδιωτικοποιήσεις δημοτικών υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων. "Διεκδίκησε τα χρήματα που χρωστά η κυβέρνηση στο δήμο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση; Στάθηκε κοντά στους αγώνες των συνταξιούχων, των εκπαιδευτικών, των αγροτών; Τι έκανε για την ανεργία; Ενδιαφέρθηκε για τη νεολαία;", είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η Ελ. Σάκκου - όλα έχουν το "όχι" ως απάντηση.

Παίρνοντας το λόγο, ο Ισ. Σταμούλης σημείωσε πως οι εκλογές αυτές είναι κατ' εξοχήν πολιτικές και πρέπει να αναδείξουν δημοτική αρχή που, χέρι με χέρι με το δημότη, θα παλέψει για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Που θα διεκδικεί πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό. Που δε θα λειτουργεί σαν φοροεισπράκτορας. Που θα αγωνίζεται για όλα τα ζητήματα που καίνε το λαό, αυτά της ανεργίας, του ελεύθερου χρόνου, της παιδείας. Βασική προϋπόθεση - συνέχισε - για να προχωρήσει η δουλιά μας είναι η συσπείρωση γύρω από την παράταξη. "Περιμένουμε στην Κίνησή μας κάθε δημότη που θέλει να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση", τόνισε.

Στην Ολομέλεια παρουσιάστηκε και η διακήρυξη της παράταξης, όπου ανάμεσα στα άλλα σημειώνεται: Στις ερχόμενες εκλογές θα αναμετρηθούν δύο διαφορετικές αντιλήψεις. Η μία της υποταγής και της υλοποίησης των αντιλαϊκών επιλογών και η άλλη,που θα αγωνιστεί με συνέπεια για την υπεράσπιση των συμφερόντων του δημότη με τη στήριξη και δράση όλων των κοινωνικών δυνάμεων που ενδιαφέρονται για μια καλύτερη ζωή. Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Υμηττού" γι' αυτή την άλλη πολιτική θα αγωνιστεί.

Ποιος είναι

Ο Ισίδωρος Σταμούλης γεννήθηκε στον Υμηττό το 1964. Είχε από νωρίς δράση στο μαθητικό κίνημα. Τελειώνοντας το Λύκειο, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού. Εχει εργαστεί στο Εθνικό Θέατρο, στο Ελεύθερο Θέατρο, σε εταιρικούς θιάσους, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση. Εχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δράση στα πλαίσια του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΚΗΔΕΙΑ (2011-09-28 00:00:00.0)
Από τη Ζάκυνθο στον Υμηττό (2000-09-16 00:00:00.0)
«Δυναμώστε τις άμυνές σας» (2000-05-12 00:00:00.0)
"Ορέστης" στο Μπαγκλαντές (1999-02-11 00:00:00.0)
Ψήφος - χαστούκι στην αντιλαϊκή πολιτική (1998-10-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων (1998-04-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ