Τετάρτη 3 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αθήνα: Κεντρική συγκέντρωση στο 5ο Διαμέρισμα, στην οποία θα μιλήσει ο Λεων. Αυδής,διοργανώνει, σήμερα η Διαμερισματική Επιτροπή της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα". Στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στη Βίλα Δρακόπουλου,στα Πατήσια (Πατησίων και Λάμπρου Πορφύρα), στις 7 μ.μ., θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης και θα συζητηθούν με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής, με στόχο "Μια Αθήνα διαφορετική από τη σημερινή, η οποία είναι υπέρ των λίγων και εναντίον των πολλών".

Αθήνα: Στις 6 μ.μ. γίνεται η συνάντηση του Λεων. Αυδή με τα μέλη των οκτώ θεματικών επιτροπών, που έχουν συγκροτηθεί ήδη για την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού.

Στη διάρκεια της συνάντησης - θα γίνει στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων στην οδό Μαιζώνος 2 (πλατεία Βάθης) - θα δοθούν από τον Λεων. Αυδή οι βασικές κατευθύνσεις του προγράμματος, με στόχο η κατάρτισή του να έχει ολοκληρωθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του Ιουνίου.

Στις θεματικές επιτροπές προγράμματος συμμετέχουν μια σειρά στελέχη της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" και της "Αριστερής Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας", που έχει δηλώσει ήδη τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Λεων. Αυδή.

Πειραιάς: Η Δημοτική Κίνηση "Πειραιάς - Αναγέννηση" διοργανώνει συγκέντρωση, σήμερα στην Παλιά Κοκκινιά, στην πλατεία Αγίας Σωτήρας στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Σαλπέας.

Ηλιούπολη: Συζήτηση με θέμα τις κατακτήσεις των εργαζομένων που αφαιρούνται καθημερινά και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος, με μια αγωνιστική Τοπική Αυτοδιοίκηση, διοργανώνει, σήμερα η παράταξη "Δημοκρατική Ενότητα Ηλιούπολης" στο Θεατρικό Εργαστήρι (δίπλα στο Δημαρχείο) στις 7.30 μ.μ.

Μεταμόρφωση: Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Μεταμόρφωσης" καλεί σήμερα στις 7.30 μ.μ., τους κατοίκους της Μεταμόρφωσης σε ανοιχτή συγκέντρωση στο νέο Δημαρχείο με θέμα: Θέσεις και προτάσεις της ΔΑΣ για τις δημοτικές εκλογές και εκλογή Γραμματείας.

Κερατσίνι: Αύριο, Πέμπτη 4 Ιουνίου, παραμονή της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος, η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Κερατσινίου" διοργανώνει εξορμήσεις στις τρεις βασικές συνοικίες της πόλης. Επίσης, θα λειτουργήσουν στέκια από τις 6.30 έως τις 9 μ.μ. στα παρακάτω σημεία: Τέρμα οδού Τσαλδάρη (Αμφιάλη), Πλατεία Λαού (Ταμπούρια) και Πλατεία Χαραυγής. Στους χώρους αυτούς θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής παιδιών από τα δημοτικά σχολεία με θέμα το περιβάλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ