Πέμπτη 4 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αίσιο τέλος

Συμφώνησε ο Στεπάνοβιτς. Μένει ο Νικολα'ϊδης

Μέσω Γιουγκοσλαβίας έληξε το σίριαλ "προπονητής ΑΕΚ". Ο Ντράγκαν Στεπάνοβιτς αργά χθες το βράδυ ή σήμερα το πρωί θα υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με το δικέφαλο και το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίασή του. Ο 50χρονος τεχνικός για διετές συμβόλαιο θα εισπράξει περίπου 260 εκατ. δρχ.

Ο "Γερμανοαναθρεμμένος" τεχνικός έκανε μεγάλη καριέρα ως αμυντικός στον Ερυθρό Αστέρα και στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Στην τελευταία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1990, έφυγε και ξαναγύρισε δύο φορές. Μαζί της αλλά και με την Μπάγερν Λεβερκούζεν γνώρισε επιτυχίες. Ο "Στέπι", όπως τον αποκαλούν, είχε χθες συνεργασία με τον Π. Ραβούση και ενημερώθηκε γι' αρκετά θέματα της ΑΕΚ. Την ομάδα έχει παρακολουθήσει δύο φορές διά ζώσης και από αρκετές βιντεοκασέτες. Σύμφωνα με πληροφορίες υποσχέθηκε να φέρει δύο παίχτες εγνωσμένης αξίας. Εναν λίμπερο και ένα αμυντικό μέσο.

Οριστικά "ναυάγησε" η μετεγγραφή του Νικολαϊδη στην Αντερλεχτ. Ο παίχτης φέρεται εκνευρισμένος από τη στάση της ΑΕΚ, αφού θεωρεί ότι τον εξέθεσαν. Εξαλλοι αποχώρησαν και οι εκπρόσωποι του βελγικού συλλόγου που ήταν στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο γι' απαράδεκτη συμπεριφορά των "κιτρινόμαυρων" παραγόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ