Πέμπτη 4 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Παζαρεύει" Λυμπερόπουλο

"Παζαρεύει" τη μεταγραφή του Νίκου Λυμπερόπουλου ο επίσημος Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Τότεναμ έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησης του Καλαματιανού μέσου και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Οι Λονδρέζοι προσφέρουν 600 εκατομμύρια στον παίκτη για τριετές συμβόλαιο, ενώ στον ΠΑΟ δίνουν άλλα 700. Οι "πράσινοι" ασφαλώς και το συζητάνε, όμως θέλουν να βάλουν στο "χέρι" τουλάχιστον 1 δισ. δραχμές. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Αντίθετα, το θέμα του Τάκη Φύσσα ούτε χτες είχε εξέλιξη, όμως κύκλοι της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου να αποκτηθεί ο ταλαντούχος μέσος από τον Πανιώνιο.

Μέσα στη βδομάδα ο Γιώργος Καραγκούνης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του "τριφυλλιού", Γιώργο Βαρδινογιάννη, προκειμένου να συζητήσουν για το... μέλλον του. Ολες οι ενδείξεις θέλουν τον αρχηγό της Εθνικής ελπίδων να γίνεται ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στη νέα σεζόν, αφού και ο Βασίλης Δανιήλ άναψε "πράσινο φως" για την επιστροφή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ