Τετάρτη 10 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 72
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ)σήμερα στις 5 μμ πραγματοποιεί την 6η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική της Συνέλευση, στην αίθουσα της ΠΕΑΕΑ (Λυκούργου 10, 4ος όρ.). Η συμμετοχή όλων των μελών είναι απαραίτητη.
  • Τα Παραρτήματα ΛΑΜΙΑΣ και ΔΟΜΟΚΟΥ διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 14-6-98 στις 11 πμ στο ΚΟΥΡΝΟΒΟ, για να τιμηθεί η μνήμη των 106 Ελλήνων πατριωτών, που εκτελέστηκαν από τα ιταλικά φασιστικά στρατεύματα κατοχής στις 6-6-1943. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του μνημείου που βρίσκεται πριν από το χωριό Αγ. Στέφανος Δομοκού.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,σε συνεργασία με τους Τοπικούς φορείς Παράρτημα ΠΕΑΕΑ,Σωματείο Συνταξιούχων και ΟΓΕ,πραγματοποιεί συνεστίαση την Παρασκευή 12-6-98 στις 8.30 μμ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α Γυμνασίου Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας και Β. Σοφίας). Θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Το Παράρτημα Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Αττικής) διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια συνεστίασή του, αφιερωμένη στην Εθνική Αντίσταση, το Σάββατο 13-6-98 στις 8.30 πμ στην πλατεία ΜΠΟΜΠΟΤΙΝΟΥ (μπασκέτα Ν. Ηρακλείου
).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ