Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΙΛΗ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ
Τελευταία ευκαιρία

Τη νίκη, που και για τους δυο αποτελεί μονόδρομο, αναζητούν Χιλή και Καμερούν, που κοντράρονται στο δεύτερο σημερινό παιχνίδι του 2ου ομίλου.

Ο αγώνας είναι κρίσιμος και για τους δύο, αφού ο νικητής (εάν φυσικά υπάρξει) θα μπει για τα καλά στο χορό της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Ο προπονητής των Χιλιανών, Νέλσον Ακόστα, δηλώνει αισιόδοξος και πιστεύει ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Σιέρα, που τον θεωρεί παίκτη - "κλειδί".

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Καμερούν, Κλοντ Λε Ρουά, τα έβαλε με την τύχη του, αφού σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι έχει να αντιμετωπίσει ένα βουνό από προβλήματα. Και αυτό γιατί μετά τον τραυματισμό του Φόε, που του στέρησε τη συμμετοχή του σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα θα πρέπει να κάνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει και τον Ραϊμόν Καλά, που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Ο Ακόστα θα παρατάξει τους: Τάπια, Ρέγιες, Φουέντες, Μάργκας, Βιγιαροέλ, Σιέρα, Ακούνα, Παράγες, Ρόχας, Ζαμοράνο, Σάλας, ενώ ο Λε Ρουά θα ξεκινήσει με τους: Σονγκό, Πενσέ, Σονγκ, Νιάνκα, Ντο, Μαχούβε, Ολέμπε, Μπομά, Βόμε, Τζομπ, Ομάμ Μπιγίκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ