Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΤΑΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ
Σε δίλημμα ο Μαλντίνι

Ενας βαθμός χωρίζει την Ιταλία από την πρόκριση στο β γύρο. Από την άλλη οι Αυστριακοί καίγονται για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Τσέζαρε Μαλντίνι όμως ζητά από τους παίκτες του να παίξουν για τη νίκη. "Αν παίξουμε για την ισοπαλία, νομίζω ότι τότε είμαστε χαμένοι σίγουρα, γι' αυτό πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη πάνω απ' όλα", επισήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Ιταλών.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Τσέζαρε Μαλντίνι προβληματίζεται για μια θέση στην επίθεση της ομάδας του, αφού την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει ως παρτενέρ του Βιέρι τον Ρομπέρτο Μπάτζιο ή τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Στην αντίπερα όχθη, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν γευτεί τη νίκη οι Αυστριακοί (δυο ισοπαλίες), δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν τελικά να πάρουν μια από τις δυο θέσεις που οδηγεί στον επόμενο γύρο.

Ο προπονητής των Αυστριακών, Χέρμπερτ Προχάσκα, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ήρεμοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ