Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΟ
Για τελικό Βουλιαγμένη και Πάτρα

Η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη και η Πάτρα έχουν πλέον το προβάδισμα στα προγνωστικά για την είσοδό τους στο τελικό του Κυπέλλου, αφού στους ημιτελικούς αγώνες του Σαββάτου επιβλήθηκαν του Ολυμπιακού και του Εθνικού αντίστοιχα.

Στη Βουλιαγμένη οι "μπέμπηδες" θυμήθηκαν τονκαλό τους εαυτό και επικράτησαν του Ολυμπιακού με 8-5, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή παίζοντας με μεγάλο πάθος είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και δεν επέτρεψαν στους "ερυθρόλευκους" να επιβάλουν το ρυθμό τους που πραγματοποίησαν τη χειρότερη εμφάνισή τους μέχρι σήμερα. Τα εφτάλεπτα του αγώνα ήταν: 1 - 0, 3 - 3, 2 - 0, 2 - 2. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν: Αφρουδάκης 3, Κουτσογιάννης 2, Μάζης 1, Μουριάδης 1, Τρμπόγιεβιτς 1. Για τον Ολυμπιακό σκόραραν: Χατζής 2, Πλατανίτης 1, Βλοντάκης 1, Θωμάκος 1.

Με το ένα πόδι στον τελικό βρίσκεται η Πάτρα, όπου επικράτησε στον Πειραιά του Εθνικού με 11 - 10. Οι Πατρινοί ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και μάλιστα προηγήθηκε και με τέσσερα γκολ 10 - 6 αλλά ο Εθνικός διατήρησε τις όποιες ελπίδες, αφού με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε στο ένα γκολ. Τα τέρματα των Πατρινών πέτυχαν οι: Λιν 4, Μπιτσάκος 3, Λυκούδης 1, Γεωργαράς Ντ 1, Κορίτσας 1, Χριστοφής 1. Για τους Περαιώτες σκόραραν οι: Καλακόνας 5, Κοκκινάκης 2, Κεχαγιάς 1, Μπλάνης 1, Ροντιόνοφ 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ