Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 0 - 0
"Κινδυνεύουν" οι Ισπανοί

Μπορεί Ισπανία και Παραγουάη να κόλλησαν στο μηδέν και να μοιράστηκαν τους βαθμούς, εντούτοις, όμως, αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος ήταν οι Λατινοαμερικανοί, αφού κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν...

Αντίθετα, οι Ιβηρες έχουν πλέον πολύ δύσκολη αποστολή όσον αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αφού μετά και τη 2η αγωνιστική του Δ Ομίλου βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό.

Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη, αφού και οι δυο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσουν να τις αξιοποιήσουν.

Για τους Παραγουανούς τη σημαντικότερη ευκαιρία στο Α μέρος έχασε ο Ρόχας στο 42, όταν πραγματοποίησε μπάσιμο στην αντίπαλη περιοχή αλλά δευτερόλεπτα πριν βρεθεί σε απόσταση βολής από τον Θουμπιθαρέτα ο Αγκιλέρα έδιωξε σε κόρνερ.

Η απάντηση των Ισπανών ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με διπλή ευκαιρία που έχασαν ο Ραούλ αρχικά και ο Ετσεβερία μετέπειτα να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη οι Ισπανοί ανέβασαν το ρυθμό τους, αλλά ατύχησαν, καθώς ο Παραγουανός γκολκίπερ Σιλαβέρ ουκ ολίγες φορές έδειξε την κλάση του στις επιθέσεις των Ισπανών.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Νοτιοαφρικανού Μακλέοντ που "κιτρίνισε" τους Αγκιλέρα, Αρέτσε, Σέρχι και Κίκο.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Θουμπιθαρέτα, Αλκόρτα, Αμπελάρδο (57Σελάδες), Σέρχι, Αγκιλέρα, Ιερό, Αμόρ, Ενρίκε, Πίτσι (53Μοριέντες), Ραούλ (65Κίκο), Ετσεβερία.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Σιλαβέρ, Αρκέ, Γκαμάρα, Αγιάλα, Σαράμπια, Κανίγια, Ακούνα (74Γιέγκρος), Μπετινές, Ενσίσο, Ρόχας (84 Ραμίρες), Κάμπος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ