Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αδοξο φινάλε για Εθνική

Με δύο ήττες από την Αργεντινή στη Θεσ/νίκη έκλεισε την παρουσία της στο φετινό WORLD LEAGUE η Ελλάδα. Η αποδεκατισμένη Εθνική ανδρών έχασε το Σάββατο με 1 - 3 (15 - 11, 12 - 15, 11 - 15, 13 - 15) και την Κυριακή ακόμα πιο εύκολα με 0 - 3 (5 - 15, 4 - 15, 6 - 15). Στο πρώτο παιχνίδι η Εθνική πάλεψε αλλά δεν είχε τις λύσεις που χρειάζονταν, αφού έλειπαν πολλοί τραυματισμένοι παίκτες. Επαιξαν οι: Γκιούρδας, Κυριαζής, Μποζίδης, Παπάζογλου, Μητρούδης, Χριστοφορίδης, Αλεξανδρόπουλος, Ρουσσάκης, Κουρνέτας. Σε άλλα παιχνίδια του ομίλου: Ολλανδία - Ιταλία 0 - 3 και 3 - 0. Η βαθμολογία: Ολλανδία 22, Ιταλία 19, Αργεντινή 17, Ελλάδα 14.

Στα πλέι οφ, που θα διεξαχθούν από 13 έως 15 Ιούλη στο Αλικάντε της Ισπανίας και στο Βελιγράδι θα παίξουν Ολλανδία, Βραζιλία, Ισπανία, Ρωσία (το α γκρουπ) και Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία, Κούβα (β γκρουπ). Η πρώτη ομάδα από τον όμιλο του Βελιγραδίου και οι δύο πρώτες από τον όμιλο του Αλικάντε θα λάβουν μέρος στα τελικά, που θα διεξαχθούν από 17 έως 19 Ιούλη στο Μιλάνο, με τη συμμετοχή και της ιταλικής ομάδας.

Στην Ιταλία ο Σαμαράς

Στην Ιταλία και στη νεοφώτιστη στην Α1 Φαλκονάρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Σαμαράς. Ο παίκτης από την Ορεστιάδα υπέγραψε συμφωνητικό 1+1 χρόνια και περιμένει να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με την ακριτική ομάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Ιταλούς. Η διαδικασία αυτή θεωρείται τυπική, αφού η διοίκηση της Ορεστιάδας έχει αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία της με τον Σαμαρά.

  • Οι Κουτουλέας - Δημητρακάκος στους άνδρες και Ξερικού - Σαπάρεφσκα στις γυναίκες κέρδισαν το α τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς - βόλεϊ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ