Σάββατο 4 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΡΗΣ

Με 185 εκατομμύρια δρχ. για τρία χρόνια ο Αρης εξασφάλισε την απόκτηση του Περουβιανού επιτελικού μέσου Κάρλος Φλόρες, 23 ετών, διεθνή με την Εθνική της χώρας του. Τον παίκτη διεκδικούσε και ο Ηρακλής, αλλά ο Αρης με αστραπιαία κίνηση τον απέκτησε, ο οποίος αγωνιζόταν στην περουβιανή Σπορτ Μπόις. Ο νέος ξένος του Αρη θα έρθει την προσεχή Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για την ένταξή του στην προετοιμασία της νέας περιόδου.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Το πρωί υποβλήθηκε σε εγχείρηση κοιλιακών μυών σε κλινική της Θεσσαλονίκης ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα επανέλθει στις προπονήσεις μετά από τρεις βδομάδες και θα χάσει έτσι το βασικό μέρος της προετοιμασίας της ομάδας του.

ΠΑΟΚ

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο διάστημα της εφταήμερης προετοιμασίας του στην Ευρώπη, από 15 έως και 22 Ιούλη. Τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν στις 17/7 με την τουρκική Φενερμπαξέ, στις 18/7 με τη γερμανική Μπάγερν Λεβερκούζεν, στις 19/7 με τη Γαλατά Σαράι και λίγο πριν την επιστροφή του στις 21/7 με την ελβετική Βίτερχολ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ