Παρασκευή 24 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Κινήσεων

ΝΑΣ: Σήμερα, Παρασκευή 24 Ιούλη, ο Σπύρος Χαλβατζής,υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Θεοχάρης Παπαμάργαρης με τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" θα επισκεφθούν, στις 5.45 το πρωί, τους εργάτες του Δήμου Καλλιθέας.

Ασπρόπυργος: Η Γραμματεία της "Προοδευτικής Συνεργασίας Ασπροπύργου" διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή 24 Ιούλη, στις 8 το βράδυ, στα γραφεία της κίνησης με θέμα: "Παρουσίαση της Διακήρυξης της παράταξης και ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου".

Ηράκλειο Κρήτης: Κλιμάκιο της ΝΑΣ Ηρακλείου, με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Μιχάλη Φαρσάρη,θα επισκεφθεί, σήμερα Παρασκευή 24 Ιούλη, στις 8.30 το βράδυ, τη συνοικία της Φορτέτσας.

Αρτα: Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Αρτας" θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση, σήμερα Παρασκευή 24 Ιούλη, στις 8.30 το βράδυ, στο καφενείο του Ξενοφώντα Παναγιώτου, στο χωριό Ανέζα με θέμα: "Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις της ΝΑΣ Αρτας". Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Αρτας της ΝΑΣ, Βασίλης Ζιώβας.

- Η Γραμματεία της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Πέτα" διοργανώνει συγκέντρωση την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα"Διασταύρωση" (Αγ. Δημήτριος, Πέτα), με θέματα: "Ο απολογισμός και ο προγραμματισμός δράσης της κίνησης. Η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου".Αγρίνιο: Η Επιτροπή Νέων της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Αγρινίου" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στις 7 το βράδυ, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Το θέμα της συζήτησης είναι: "Τα προβλήματα της νεολαίας στο Αγρίνιο και οι θέσεις της κίνησης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ