Παρασκευή 24 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
Θα ελεγχθεί η επιχειρηματική δραστηριότητα;

Ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Στ. Παναγιώτου και Απ. Τασούλα

Την πολιτική της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας, που "στρώνει το δρόμο" στην ιδιωτική επιχειρηματική - κερδοσκοπική δραστηριότητα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας και που επιτρέπει την κυριαρχία των μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών, αποκαλύπτουν οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Παναγιώτου και Αποστόλης Τασούλας με Ερώτησή τους για τον υπουργό Υγείας και Πρόνοιας, Κώστα Γείτονα.

Την εκτίμηση αυτή, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, πέρα απ' την καθημερινή εμπειρία των εργαζομένων και ολόκληρου του λαού, την επιβεβαιώνει με τον τρόπο της και μεγάλη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται και με μεγάλη διαφημιστική καμπάνια "προσφέρει" στους πολίτες - με το αζημίωτο βέβαια - πακέτα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ). Ολη αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της ΠΦΥ εξελίσσεται "παρ' όλους - όπως υπογραμμίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς της κυβέρνησης".

Ο Στ. Παναγιώτου και ο Απ. Τασούλας ερωτούν τον υπουργό Υγείας Κ. Γείτονα, ποια μέτρα πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση ώστε να αναπτυχθεί ένα πλήρες δημόσιο σύστημα ΠΦΥ, καθώς και πώς θα ελεγχθεί η ιδιωτική επιχειρηματική δραστηριότητα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ