Παρασκευή 24 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Να ποιοι είναι οι εμπρηστές! "

Δυναμική αντίδραση απ' αυτούς που έδωσαν τη μάχη με τη φωτιά

Με δυναμική πικετοφορία διαμαρτυρίας απάντησαν οι μαζικοί φορείς του Βύρωνα, της Καισαριανής, του Ζωγράφου, της Ηλιούπολης και της Αργυρούπολης στην πολιτική της κυβέρνησης, που είχε ως αποτέλεσμα τη χτεσινή καταστροφική πυρκαγιά.

Εκατοντάδες πολίτες με επικεφαλής τον δήμαρχο του Βύρωνα, Νίκο Ρογκάκο,τον υποψήφιο δήμαρχο της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας Καισαριανής", Γιώργο Κατημερτζή,και τον υποψήφιο δήμαρχο της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Ζωγράφου", Νίκο Παπακωνσταντίνου,και μέλη της Δασοπροστασίας - που μέχρι εκείνη τη στιγμή έδιναν μάχη να σβήσουν τη φωτιά - συγκεντρώθηκαν στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Ρηγίλλης.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου με κύριο σύνθημα: "Κυβέρνηση - Τζουμάκας - Καταπατητές. Να ποιοι είναι οι εμπρηστές",απαίτησαν να δουν τον πρωθυπουργό. Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Φρουράς, ο οποίος τους είπε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό. Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ