Τετάρτη 29 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Πλάνετ" και σκοπιμότητες

Πολύ χρόνο αφιέρωσε χτες - και σωστά - ο Τρ. Δραβαλιάρης στο ρ/σ "Πλάνετ", για τις πυρκαγιές, που καίνε τη χώρα. Διάφοροι προσκεκλημένοι είπανε τη γνώμη τους, κλπ.

Από την εκπομπή, όμως, απουσίαζε εκπρόσωπος του ΚΚΕ, αφού δεν προσκλήθηκε. Και να σκεφθεί κανείς ότι περίπου στην ώρα της εκπομπής ήταν γνωστό και δημοσιευμένο πως η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα πραγματοποιούσε περιοδεία στις πληγείσες περιοχές της Περαχώρας και της Αιγιάλειας. Ενώ ο "Ρ" κατάγγελνε, από την πρώτη του σελίδα, την αποφυγή της κυβέρνησης να συγκαλέσει εκτάκτως τη Βουλή, με θέμα τις πυρκαγιές, όπως έχει ζητήσει εδώ και μέρες το ΚΚΕ.

Τα λέμε αυτά, γιατί υπήρχαν πολλά θέματα, που θα μπορούσε να αξιοποιήσει ο Τρ. Δραβαλιάρης - αν ήθελε - καλώντας και εκπρόσωπο του ΚΚΕ, να παρέμβει. Δεν το έκανε, για πολλοστή φορά.

Φυσικά, δεν είναι ο μόνος εκεί στον "Πλάνετ". Γιατί, τι να πει κανείς για εκείνον τον Θ. Οικονομόπουλο, ο οποίος καλεί στην εκπομπή του τους πάντες, κατά διαστήματα, αλλά δε γνωρίζει πού πέφτει ο Περισσός;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ