Τετάρτη 29 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Τρίτη στο Θερινό Τμήμα!

Την εντονότατη αντίδραση του ΚΚΕ, αλλά και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε, κατά την έναρξη της συζήτησης στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η σπουδή της κυβέρνησης να "περάσει" το νομοσχέδιο - έκτρωμα για τις εργασιακές σχέσεις με ταχύτατες διαδικασίες, ορίζοντας την έναρξη της συζήτησής του στο Β Θερινό Τμήμα της Βουλής για την επόμενη Τρίτη!

Παίρνοντας το λόγο, ο βουλευτής του ΚΚΕ Μήτσος Κωστόπουλος τόνισε ότι "μας προκαλεί κατάπληξη και οργή η βιασύνη της κυβέρνησης", προσθέτοντας ότι "αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να συζητηθεί ...σε όλη την Ελλάδα για ένα εξάμηνο". Παράλληλα, ο βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι, λόγω της τεράστιας σημασίας του, το σχέδιο νόμου δεν πρέπει να συζητηθεί σε Θερινό Τμήμα της Βουλής και πρότεινε να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Σώματος το φθινόπωρο. Την άποψη για απαράδεκτη βιασύνη εξέφρασαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, χτες αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί ακρόαση φορέων με τη συμμετοχή των τριών εργοδοτικών οργανώσεων (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ και Ενωση Εμπόρων) της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, της ΟΚΕ και των συλλόγων των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ και του υπουργείου Εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ