Παρασκευή 31 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στα "σκοτάδια" το ΜΙΝΙΟΝ

Παρότι το κατάστημα είναι έτοιμο να λειτουργήσει, η ΔΕΗ δεν επανασυνδέει το ρεύμα

Στην άρνηση της διοίκησης της ΔΕΗ για παροχή ρεύματος "σκοντάφτει" τώρα η λειτουργία του ΜΙΝΙΟΝ.Το κατάστημα μετά την απόφαση του Πολιτικού Εφετείου της Αθήνας να εγκρίνει την αίτησή του για υπαγωγή του στις ευνοϊκές διατάξεις του άρθρου 44 του νόμου 1892 για διακανονισμό των χρεών, είναι έτοιμο να λειτουργήσει, αυτό όμως προϋποθέτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι εργαζόμενοι από τη μέρα έκδοσης της απόφασης του Εφετείου έχουν έρθει πάμπολλες φορές σε επαφή με τους υπευθύνους στη ΔΕΗ, ωστόσο ο ένας τους παραπέμπει στον άλλο, ο καθένας προβάλλει διαφορετικές απαιτήσεις, ενώ η όποια λύση προταθεί χάνεται σε ένα γραφειοκρατικό λαβύρινθο.

Η πρόεδρος του σωματείου Κάτια Νικολάου, καταγγέλλει τη στάση της ΔΕΗ, μια στάση που - όπως τονίζει - "ηθελημένα ή μη, εξυπηρετεί το στόχο μεγάλων συμφερόντων που θέλουν το ΜΙΝΙΟΝ κλειστό". Συνεχίζοντας σημειώνει: "Ολους τους προηγούμενους μήνες που παλεύαμε για να μην κλείσει το κατάστημα συναντήσαμε κάθε είδους πρόβλημα και τρικλοποδιές. Τώρα είναι η ΔΕΗ, τους λέμε όμως ότι όπως ξεπεράσαμε όλα τα άλλα προβλήματα, θα ξεπεράσουμε κι αυτό. Θα επιμείνουμε και θα αγωνιστούμε για να έρθει η μέρα που όλοι οι εργαζόμενοι θα είμαστε στα πόστα μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ