Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κατάπληξη για τη χυδαιότητα

Στο πλευρό του Χ. Κατσώτη, ενάντια στις συκοφαντίες εναντίον του, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Την κατάπληξή του για την επιστολή του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, με την οποία ζητείται να περιοριστεί και αν δε γίνει δυνατό, να ανασταλεί η συνδικαλιστική δράση του γραμματέα της Ομοσπονδίας Επισιτισμού - Τουρισμού, Χ. Κατσώτη,εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.

"Δε θα αναφερθούμε - τονίζεται στην ανακοίνωση - σε όσα άλλα χυδαία και αντιδραστικά, για να μη χρησιμοποιήσουμε πιο βαρείς χαρακτηρισμούς, περιγράφει (σ. σ. η κατάπτυστη επιστολή του Συνδέσμου Ηρακλείου) που δείχνουν ότι άλλες εποχές νοσταλγούν οι "συνδικαλιστές" που υπογράφουν το κείμενο".

Το Σωματείο σημειώνει ακόμα ότι "θα σταθούμε σ' αυτό που γνωρίζουμε, ότι ο συνάδελφος Κατσώτης όσες φορές, και μακάρι να συνεχίσει και στο μέλλον, επισκέφθηκε την περιοχή μας, με σοβαρότητα, ήθος και συνέπεια πρόβαλε τις θέσεις και τα αιτήματα του κλάδου γι' αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητός".

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης υπογραμμίζεται, για την ηγεσία του Συνδέσμου του Ηρακλείου, ότι "αν οι συνάδελφοι βλέπουν το μέλλον του κλάδου, με βάση και τις νέες εργασιακές σχέσεις, ευοίωνο και δε θέλουν να προβάλλονται οι ταξικές θέσεις και ο ρόλος των υπονομευτών του, τι άλλο να εκτιμήσουμε από το ολοφάνερο, πως οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι στην αντεργατική καταιγίδα της κυβέρνησης και της εργοδοσίας έσκυψαν το κεφάλι".Τέλος, το Σωματείο της Ρόδου ζητάει από το Σύνδεσμο Ηρακλείου να "κλείσει άμεσα τις πληγές που άνοιξε" και από την κλαδική Ομοσπονδία "να τοποθετηθεί ανοιχτά στον κλάδο, στηρίζοντας το συνάδελφο γενικό γραμματέα, αν αποδέχεται - όπως κατά τη γνώμη μας πρέπει να κάνει - όσα προβάλει ο Χ. Κατσώτης για τα ζητήματα που μας απασχολούν σε σχέση και με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει ο νόμος για τις εργασιακές σχέσεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ