Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Καθυστερεί η εγκατάσταση

Δικαιούχοι στη Γιάννουλη Θεσσαλίας διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις

Είκοσι μέρες καθυστέρηση έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα και κανείς δεν ξέρει ακόμα πόσος χρόνος θα περάσει, ώστε να εγκατασταθούν πλήρως οι δικαιούχοι στις εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας,σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιούχων Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι στα τέλη Ιούνη, ο προϊστάμενος του γραφείου Θεσσαλίας του ΟΕΚ, κ. Τσαλαπόρτας,διαβεβαίωσε τους δικαιούχους με κατηγορηματικό τρόπο ότι από την 1η Αυγούστου θα είναι όλα έτοιμα στα διαμερίσματα. Ωστόσο, η κατάσταση των κατοικιών δεν επιτρέπει ακόμα στη συντριπτική πλειοψηφία των δικαιούχων να εγκατασταθεί σ' αυτά.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι δεν έχει τελειώσει ο βιολογικός καθαρισμός, υπάρχουν αρκετές ελλείψεις σε διαμερίσματα, προβλήματα με το νερό, τη ΔΕΗ, τον περιβάλλοντα χώρο, την είσοδο του οικισμού. "Επειδή ο καιρός τρέχει - συνεχίζει η ανακοίνωση - και υπάρχουν ακόμα σοβαρά προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται μέχρι τώρα με ευθύνη (Δημοτικό Σχολείο, Παιδικός Σταθμός, απομάκρυνση χοιροστασίου Γαβαλά, των πυλώνων της ΔΕΗ), οι δικαιούχοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε έτσι αυτήν την κατάσταση".

Η Επιτροπή Δικαιούχων καλεί σε ανοιχτή συνέλευση την Πέμπτη 27 Αυγούστου στην πλατεία του οικισμού (σιντριβάνι) στις 7 το απόγευμα,ώστε να συζητηθούν από κοινού οι ενέργειες για τη λύση του προβλήματος. Στη συνέλευση καλούνται οι αρμόδιοι και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ