Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψεύτικη αντιΚΚΕ προπαγάνδα

Ανακοίνωση της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Κοντά σ' όλα τα άλλα μέσα που χρησιμοποιούν, σε μια προσπάθεια να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους και να υφαρπάξουν την ψήφο των δυσαρεστημένων οπαδών του ΠΑΣΟΚ οι εκλεκτοί υποψήφιοι του κόμματος αυτού δε διστάζουν να χρησιμοποιούν και το ψέμα. Ετσι, ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας, Γ. Ντελής, που στηρίζεται και από το ΣΥΝ, πρόβαλε προχτές πως, τάχα, στο συνδυασμό του θα περιλαμβάνει και στελέχη του ΚΚΕ! Αμεση και αποστομωτική, όμως, ήρθε η απάντηση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ, που υπογραμμίζει σχετικά:

"Με τη γνωστή αλαζονεία και το απύθμενο θράσος του, ο κ. Ντελής προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν ευρύτερης αποδοχής υποψήφιος, χρησιμοποιώντας ακόμα και ψεύδη, δηλώνοντας, στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", πως στο ψηφοδέλτιό του θα έχει και στελέχη του ΚΚΕ.

Πρέπει να κατανοήσει, όμως, από τώρα, υπογραμμίζει η ανακοίνωση της ΝΕ, ότι τον στηρίζουν μόνο, όσοι άκριτα υποστηρίζουν την κυβερνητική πολιτική. Αυτοί που προσδοκούν δικά τους οφέλη και τα γνωστά τρωκτικά της εξουσίας. Οσοι είναι αποπροσανατολισμένοι και δεν έχουν καταλάβει την ουσία της πολιτικής πρακτικής του κ. Ντελή και την προσήλωσή του στο μοντέλο Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επιβάλλεται από την ΕΕ και την κυβέρνηση.

Οσον αφορά τους κομμουνιστές, τονίζεται, η θέση τους είναι γνωστή από καιρό. Συμμετέχουν και υποστηρίζουν τη "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Λαμίας" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ν. Χαλιώτη.Εκεί πιστεύουμε πως θα συναντηθούμε με όλους, όσοι θέλουν να αντισταθούν σ' αυτήν την πολιτική. Με εκείνους που θέλουν να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τον τόπο. Με όλους αυτούς που δε θέλουν το Δήμο επιχείρηση, φοροεισπράκτορα, "μακρύ χέρι" της κρατικής εξουσίας, με ανταποδοτικότητα στις υπηρεσίες του".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ