Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θα δείξει...

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ τι είναι τελικά αυτή η ιστορία του Πάγκαλου, με τη θέσπιση θέσης αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, για την οποία διευκρίνισε, βεβαίως, ότι μίλαγε... θεωρητικά.

***

Αν ήταν κανένας άλλος δε θα υπήρχαν και πολλά ερωτήματα περί τίνος πρόκειται, αλλά στην περίπτωση του Πάγκαλου οφείλει να είναι κανείς επιφυλακτικός, αφού δεν είναι δα και κάτι ασύνηθες οι εξάρσεις.

***

Πάντως, οφείλουμε να θυμηθούμε ότι τουλάχιστον οι...3 τελευταίες κυβερνήσεις, που πέρασαν από αυτή τη χώρα, κάπου προς τη λήξη της θητείας τους είχαν την τάση να αναπτύσσουν από το εσωτερικό τους τις δυνάμεις υπονόμευσής τους.

***

Αυτή, δηλαδή, γιατί να... χαλάσει τη σειρά; Οπως είπαμε πάντως, θα δείξει το πράγμα. Κι όλα είναι πιθανά. Μέχρι κι ο Πάγκαλος αντιπρόεδρος...

***

ΔΗΛΑΔΗ, τώρα εμείς πρέπει να ησυχάσουμε, επειδή λένε ότι βρέθηκε υποψήφιος γενικότερης αποδοχής στη Ρωσία; Διάφοροι χρηματιστές και οικονομικοί παράγοντες χαμογελούν, άρα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς;

***

Φαίνεται κάποιος τους έχει πει ότι το καθημερινό πρόβλημα του Ελληνα, είναι τι γίνεται στη Σοφοκλέους και πώς πάει ο δείκτης Ντόου Τζόουνς...

***

Μάλλον είναι δύσκολο να συμμεριστούμε τη χαρά τους, όχι μόνο γιατί οι δικοί μας δείκτες (αυτοί είναι ανώνυμοι) πάνε χάλια, αλλά από ό,τι φαίνεται ακόμα χειρότερος είναι και θα είναι για πολύ καιρό και ο "δείκτης" των Ρώσων που έχουν μπλέξει πολύ άσχημα.

***

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ο Χριστόδουλος το βιολί του, άφησε τα σκουλαρίκια των νέων και ασχολήθηκε με τις... μίνι φούστες, όπου διευκρίνισε ότι δεν τον ενοχλούν! Δεν αργεί φαίνεται η ώρα που θα χρησιμοποιήσει και... μοντέλα με ανάλογη ενδυμασία στις... διαφημιστικές του καμπάνιες για να μας πείσει πόσο σύγχρονος είναι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ