Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγωνιστικό προσκλητήριο στους ναύτες

Ενα μέλος στην τριμελή Εφορευτική Επιτροπή που θα διεξαγάγει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού εξέλεξε ο "Αγωνιστικός Συνδυασμός Ναυτών", που εκφράζει τις ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις. Η Εφορευτική Επιτροπή εκλέχτηκε χτες μετά τη Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του "Αγωνιστικού Συνδυασμού Ναυτών",στις εκλογές υπήρξε μια πρωτοφανής πριμοδότηση της ομάδας του Αντώνη Νταλακογιώργου και της πλειοψηφίας της διοίκησης από πολλές εφοπλιστικές εταιρίες. "Ωστόσο -σημειώνεται - παρά την εφοπλιστική πριμοδότηση και τη δράση ενός ολόκληρου ψηφοθηρικού - εργατοπατερίστικου μηχανισμού, ο συνδυασμός μας εξέλεξε ένα μέλος στην Εφορευτική Επιτροπή. Οι εκλογές στο σωματείο των ναυτών μπαίνουν στην τελική ευθεία".

"Οι ναύτες - υπογραμμίζεται τέλος στην ανακοίνωση - έχουν ιερή υποχρέωση να πάρουν την υπόθεση του σωματείου στα χέρια τους και να το επαναφέρουν στον ταξικό αγωνιστικό δρόμο, ενισχύοντας τον "Αγωνιστικό Συνδυασμό Ναυτών", που πάλεψε και παλεύει αταλάντευτα ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης - εφοπλιστών, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του κλάδου μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ