Τετάρτη 7 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Προεκλογικές δραστηριότητες των Δημοτικών Κινήσεων Θεσσαλονίκης:

ΝΕΑΠΟΛΗ: Σήμερα, στις 7 μμ, η κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία "Ρολόι", με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Φίλιππο Ζεμπιλά.

ΚΟΡΔΕΛΙΟ: Σήμερα, στις 8μμ, η κεντρική συγκέντρωση στην Πέτρου Λεβαντή, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Χαρχαντή.

ΕΥΟΣΜΟΣ: Αύριο, στις 8μμ, η κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Τζήκα.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Αύριο, στις 8μμ, η κεντρική συγκέντρωση, στην πλατεία Επταλόφου, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σαπρανίδη.

ΣΥΚΙΕΣ: Αύριο, στις 8μμ, η κεντρική συγκέντρωση στην Ανδρέου Δημητρίου και Βενιζέλου, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Βασιλειάδη.Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Μιχάλης Σπυριδάκης.

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: Αύριο, στις 8μμ, η κεντρική συγκέντρωση μπροστά από το εκλογικό κέντρο με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Ζαχαριάδη.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: Αύριο, στις 8 μμ, η κεντρική συγκέντρωση μπροστά στο εκλογικό κέντρο, στην οδό "ΟΧΙ", με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μοσχονά.

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ: Την Παρασκευή, στις 8.30 μμ, η κεντρική συγκέντρωση έξω από το εκλογικό κέντρο, Τζαβέλλα 1, (απέναντι από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο), με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Τσακίρη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Την Παρασκευή, στις 8 μμ, η κεντρική συγκέντρωση στο πάρκο του Αγίου Θεράποντα, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Αγάπιο Σαχίνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ