Πέμπτη 5 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Συλλαλητήριο την Τετάρτη

Σε συλλαλητήριο την Τετάρτη 11 Νοέμβρη προχωρούν φοιτητές και σπουδαστές από σχολές της Αθήνας. Ηδη έχουν αποφασίσει να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση, στην οποία, όπως ανακοίνωσαν χτες, θα συμμετάσχουν και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Αθήνας, οι Σύλλογοι Φοιτητών Χημικού, Νηπιαγωγών, Φιλοσοφικής, Οικονομικού Νομικής, ο Σύλλογος Οικοτρόφων της ΦΕΕΜΠ και ο σπουδαστικός σύλλογος ΣΕΛΕΤΕ.

Χτες, η Γενική Συνέλευση της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) αποφάσισε να συμμετάσχει και απευθύνει κάλεσμα και στις υπόλοιπες σχολές των ΤΕΙ. Καλεί δε τους σπουδαστικούς συλλόγους των ΤΕΙ το Σάββατο 14 Νοέμβρη το πρωί στο ΤΕΙ Αθήνας προκειμένου να συζητήσουν και να συντονίσουν τη δράση τους.

Οι φοιτητές και οι σπουδαστές διεκδικούν ενιαία ανώτατη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, 15% για την παιδεία από τον προϋπολογισμό, δουλιά για όλους, μόρφωση και ειδίκευση μέσα στο πτυχίο, ανατροπή του νόμου 2525, ενώ αντιδρούν στα Προγράμματα Σπουδών Επιλογής και στη δημιουργία τμημάτων που χρηματοδοτούνται από το ΕΠΕΑΚ, με προσανατολισμό την κατάρτιση σε βάρος της εκπαίδευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ