Παρασκευή 13 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Προβληματισμός και κατήφεια

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βιλερμπάν απομάκρυνε σημαντικά την ελληνική ομάδα από τους στόχους της στην Ευρωλίγκα και φυσικά προκάλεσε απογοήτευση. Παίχτες και τεχνική ηγεσία προβληματίζονται, ενώ στους φιλάθλους επικρατεί κατήφεια. Πλέον η νίκη στα εκτός έδρας παιγνίδια με Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα και την αδύναμη Σαμάρα είναι μονόδρομος. Πόσο όμως εύκολη υπόθεση μπορεί να χαρακτηριστεί, όταν ο ΠΑΟΚ επί 13 μήνες στα παιγνίδια της Ευρωλίγκα μακριά από την έδρα του γνωρίζει συνεχώς ήττες;

Ο Σβι Σερφ ξεκαθαρίζει: "Στην παρούσα φάση το θέμα δεν είναι αν οι νίκες εκτός έδρας είναι δύσκολη ή εύκολη υπόθεση, αλλά ότι δεν έχουμε περιθώρια γι' άλλο αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τη συνάντηση με την Τιμσίστεμ στο Αλεξάνδρειο". Πάντως ο "δικέφαλος" έχει ένα επιπλέον πρόβλημα, αφού στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή θα στερηθεί τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Η διοίκηση του "γηραιού" επικαλείται ως αιτία την πρόθεσή της "γι' αποφυγή επεισοδίων που είναι και πάγια δική σας αντίληψη".

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής του Ηρακλή, Ντράγκαν Σάκοτα, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού ο Μπακ Τζόνσον μετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Οπως ισχυρίστηκε, δεν μπόρεσε να σχηματίσει σαφή άποψη για την παρούσα κατάσταση του ΠΑΟΚ, ο οποίος "διαθέτει έμπειρους παίχτες, που είναι ικανοί να ξεπεράσουν ακόμη και μια τόσο επώδυνη ήττα όπως αυτή από τη Βιλερμπάν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ