Παρασκευή 13 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ευθύνη στον Πανιώνιο

Ο αθλητικός δικαστής θεωρεί υπαίτιους τους Νεοσμυρνιώτες για τη διακοπή του παιγνιδιού με τον ΟΦΗ, λόγω ανεπαρκούς φωτισμού

Υπαιτιότητα στον Πανιώνιο για τη διακοπή του παιγνιδιού με τον ΟΦΗ καταλογίζει ο αθλητικός δικαστής, Δ. Σπύρου. Προχτές κάλεσε σ' απολογία τους Νεοσμυρνιώτες και τους Κρητικούς για να εκθέσουν τις απόψεις τους. Αν αμετάκλητα αποδειχθεί πως οι γηπεδούχοι έφεραν ευθύνη, τότε ο αγώνας θα κατοχυρωθεί υπέρ του φιλοξενουμένου και από τον Πανιώνιο θ' αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: "Εξαιτίας της πλημμελούς συντηρήσεως των προβολέων του γηπέδου του Πανιωνίου ΓΣ, μετά την έλευση του σκότους στο 22 του αγώνα από υπαιτιότητα της εγκαλούμενης ΠΑΕ Πανιώνιος, η οποία συνίσταται στο ότι δεν καταβλήθηκε η επιμέλεια του μέσου συνετού ανθρώπου, δεν κατέστη δυνατή η κανονική λειτουργία αυτών, ώστε ο παραγόμενος από αυτούς φωτισμός να είναι επαρκής για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά αντιθέτως ήταν ελλιπής και ανεπαρκής έχοντας φωτεινότητα καλύψεως 35% του σταδίου". Πάντως ο νομικός σύμβουλος του Πανιωνίου, Χάρης Γρηγορίου, χαρακτήρισε το κατηγορητήριο "αβάσιμο νομικά και ουσιαστικά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ